FabLabs and Makerspaces

Dankzij het Europees project PHABLABS 4.0, kunnen we uw Fab Lab heel wat aanbieden om het uit te breiden tot een Fotonica Fab Lab: ‘Photonics Workshops’, ‘Photonics Challenger Projects’ en ‘Photonics Toolkits’.

Win een Photonics Toolkit naar keuze!

Heb je al gehoord van het nieuwe B-Photonics initiatief? Om deze ontzettend vreugdevolle periode met jullie te vieren, zullen we 10 Fab Labs en 10 scholen in Europa verrassen met een zeer interessante en toffe Photonics Workshop Toolkit.

Klaar voor een verrassing aan de start van het nieuwe jaar? We verloten 20 Photonics Workshop Toolkits tussen de geregistreerde Fab Labs en scholen. Registreer vandaag nog voor deze unieke kans! Misschien ben jij wel de winnaar van één van deze gratis toolkits in januari.

Photonics Toolkits

Laat je inspireren door STEM-projecten waarin fotonica, de wetenschap van het licht aan bod komt. Maak een Infrarood handschoen afstandsbediening, een fotonica projector of een Rood-Groen-Blauwe LED lamp aangestuurd door een app.

Op zoek naar boeiende fotonica STEM-projecten?

Ben je op zoek naar een verscheidenheid aan STEM-projecten? Een infrarood handschoen die als afstandsbediening voor je radio kan werken, een Rood-Groen-Blauwe LED lamp die je met je smartphone kan bedienen, een kunstwerk gebaseerd op licht-polarisatie...

B-Photonics Cup

Ga de uitdaging aan!

Wil je graag ontdekken op welke manier fotonica technologie kan gebruikt worden voor het oplossen van maatschappij-relevante problemen? Schrijf je dan in met je klas voor de B-PHOTONICS CUP, en bereidt u voor op spannende uitdagingen!