Ga verder naar de inhoud

Workshop: Photonics Explorer

Workshop: Photonics Explorer

De Photonics Explorer kit is ontwikkeld voor Europese leerlingen uit de tweede en derde graad secundair onderwijs. Elke kit bevat voldoende, duurzaam en veelzijdig materiaal om klassikaal experimenten uit te voeren met 25-30 leerlingen. Dit wordt ondersteund door een didactisch kader, bestaande uit werkbladen, informatiebladen, docentenhandleiding en mulitmedia materiaal.

De Photonics Explorer is speciaal ontworpen om te integreren tijdens de lessen wetenschappen in een Europese school en deze lessen aan te vullen en te verbeteren. De kit wordt verdeeld aan leerkrachten wetenschappen, indien zij een workshop komen volgen. De Photonics Explorer is beschikbaar in 16 verschillende EU talen.

Tijdens deze workshop overlopen we de didactische inhoud van de Photonics Explorer kit en doen we samen enkele experimenten. Na deze sessie zal u vol vertrouwen deze modules in uw lessen fysica/natuurwetenschappen weten te integegreren.

Meer info over de Photonics Explorer kit zelf, vind u via deze link.

Er is een mogelijkheid om de kit ter plaatse aan te schaffen. (€181,5 incl. BTW) Gelieve dit mee aan te duiden op het inschrijvingsformulier, indien u een Photonics Explorer kit wenst aan te kopen.

  • Datum: woensdag 11/03/2020
  • 14u-17u
  • VUB campus, Pleinlaan 2, 1050 Etterbeek
  • €10 (incl. drankje en syllabus) Indien u een Photonics Explorer kit aankoopt, wordt dit bedrag van de totaalprijs afgetrokken.

Schrijf je nu in!

Er is plaats voor 15 leerkrachten. Aarzel dus niet langer om je in te schrijven. We zorgen voor een aanwezigheidsattest en een factuur voor de school.